Personalizare obiecte promo prin serigrafie si tampografie

SERIGRAFIE

Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal

In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan.

Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor.

Astfel, se pot realiza carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate. Putem oferi servicii de serigrafie de la 1 la 6 culori pentru dimensiuni pana la 30×40 cm.

BRODERIE

Daca sunteti in cautarea unui look clasic, de lux, broderia este ceea ce aveti nevoie pentru a imbunatati imaginea dvs. sau a brandului. Broderia este cea mai populara dntre toate tehnicile de infrumusetare a imbracamintei.

Logo-ul dvs. brodat va deveni cu siguranta observat, dar si durabil atunci cand este aplicat pe aproape orice material textil croit sau finisat, camasa, tricou, jacheta, sapca, caciula, fular, prosop, piele, saten, tafta, etc. Suprafata maxima brodata pe care o putem oferi este de 35x 48 cm cu maxim 10 culori.

TAMPOGRAFIE

Aceste echipamente sunt utilizate pentru imprimarea in una sau mai multe cuori, in regim manual, semiautomat sau automat, a diferite produse, cu suprafata cilindrica, plana sau neregulata. pe scara larga, asfel de sisteme sunt folosite pentru imprimarea de pixuri, brichete, pahare, jucarii, diverse recipienti, hartie, carton, agende, masti de aparate, produse industriale, etc.

Putem oferi servicii de tampografie in 2-4-6 culori pana la dimensiunea de 15×20 cm.